Productspecificatie

Productnaam
Kalfsragout 400 gram
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
water, kalfsvlees, TARWEbloem, plantaardige olie (gehard), room(MELK), water, gelatine, peterselie, bakkerszout, ui, Zout, Tabasco(zout, azijn, Spaanse peper), citroen, enzymen(TARWE), TARWEmoutmeel, prei, bloemkool, TARWE-eiwit, maiszetmeel, salmiakzout, rundvleesextract, ei, specerijen, suiker, zout, natuurazijn, wortel, knolSELDERIJ, SELDERIJ, weipoeder, vitamine D3, vitamine A, Kruiden En Specerijen(peper, gemalen, nootmuskaat, laurierblad, MOSTERD, kruidnagel), Meelverbeteraar(E300), Stabilisator(E407), Aroma(aroma, boter), Antiklontermiddel(E535), Smaakversterker(E621, E631), Zuurteregelaar(E330), Voedingszuur(E270), Kleurstof(E160a), Emulgator(E471), Emulgator(E322), Conserveermiddel(E202)
Allergenen
GLUTEN, SESAMZAAD, LACTOSE, MELK, SOJA, LUPINE, EI, PINDA, NOTEN, MOSTERD, SELDERIJ, SULFIET, HALAL
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 365 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 °C
Bereidingswijze
Doe de ragout in een schaaltje en verwarm het au bain-marie of in de magnetron.Af en toe doorroeren en wat slapper maken met melk of room tot de gewenste dikte.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 708 KJ
Energie KCal 169 KCal
Eiwit 12 g    
Koolhydraten 7.4 g    
   - Suikers 0 g    
Vetten 10 g    
   - Verzadigd 3.3 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.54 g